شرکت بنای ماندگار تولید کننده تخصصی تجهیزات پارکینگ

09906099252

۰۲۱-۲۲۲۴۱۱۵۸

۰۲۱-۲۲۲۱۵۱۷۷

speedhump

سرعت‌گیر (Speed Bump) و سرعت‌کاه (Speed Hump)

سرعت گیر پارکینگ یکی از انواع تجهیزات پارکینگی است که از طریق کنترل سرعت خودرو می تواند باعث کاهش خسارات برخورد خودرو با عابرین پیاده و وسایل نقلیه گردد. شما می توانید انواع دیگری از لوازم پارکینگ را در همین سایت مشاهده نمایید.
سرعت گیر ها با ایجاد کمی برجستگی، موجب انحراف‌های عمودی شده و بدون اینکه راننده مجبور به توقف کامل شود، باعث کاهش سرعت خودرو می گردند.رنگهای بازتابنده موجود در بدنه سرعت گیر ها، باعث افزایش قابلیت دیده شدن و آگاهی راننده از موانع گردیده و در نتیجه با کاهش سرعت وسایل نقلیه توسط رانندگان از تصادف ها و یا واژگونی خودروها جلوگیری می کنند. ارتفاع سرعت گیر ها، عرض سرعت گیرها و فاصله موثر بین دو سرعتگیر متوالی نقش مهمی را در کنترل سرعت خودرو ایفا می کنند.

امروزه برای کنترل سرعت و حجم ترافیک، از روش‌های آرام‌سازی، در جهت افزایش ایمنی و کاهش تلفات ناشی از تصادفات (برخورد خودرو با عابرین پیاده یا وسایل نقلیه)، در معابر شهری و برون شهری استفاده می‌شود. علاوه بر کاهش تعداد و شدت تصادفات، روش‌های مختلف آرا‌م‌سازی اهداف دیگری از جمله: کاهش میزان تخلفات، افزایش ایمنی عابران و دوچرخه‌سواران، ایجاد رفتار صحیح در رانندگان، کاهش سرعت وسایل نقلیه، کاهش تداخل و برخورد میان استفاده‌کنندگان از معابر و… را نیز دنبال می‌کنند.

نمونه  سرعت گیر هایی که شرکت بنای ماندگار تولید و صادر میکند

فهرست مطالب

لذا سرعت‌گیر و سرعت‌کاه‌ها‌، از مؤثرترین تجهیزات پارکینگی برای بهبود ایمنی، کاهش سرعت و حجم ترافیک، در خیابان‌های مسکونی، جاده و یا پارکینگ محسوب می‌شوند.

سرعت گیرها امکانی برای افزایش ایمنی عابران و دوچرخه‌سواران
                         سرعت گیرها امکانی برای افزایش ایمنی عابران و دوچرخه‌سواران

چرخ‌های جلو وسایل نقلیه  قبل از عبور چرخ‌های عقب، از روی برآمدگی عبور می‌کنند و باعث می‌شود که راننده به طور متوالی دو ضربه را تجربه کند، این امر مستلزم آن است که رانندگان نزدیک سرعتگیرها، سرعت وسیله نقلیه خود را کاهش دهند تا بتوانند به طور ایمن از روی آن‌ها عبور کنند.

استفاده از سرعت گیر ها در نزدیکی مراکز پر تردد، مانند مجاورت با مدارس، بیمارستان ها، مراکز خرید، مراکز توریستی و … ارزان‌ترین و بهترین راه‌حل‌ برای کاهش سرعت وسایل نقلیه در کم ترین زمان ممکن بوده در نتیجه تعداد تصادفات احتمالی را کاهش می‌دهد.

کاهش تداخل و برخورد
                          کاهش تداخل و برخورد میان استفاده‌کنندگان از معابر

در شرایط خاص جوی به خصوص هوای برفی، برآمدگی موجود در سرعتگیرها، مانع از جمع شدن برف برروی سطح سرعتگیر شده و به راحتی قابل مشاهده می باشند.

استفاده از سرعتگیرهای پلاستیکی، بتنی، فلزی و آسفالت موجب صدمه زدن به وسایل نقلیه در هنگام عبور با سرعت بالا می شوند در صورتیکه سرعتگیرهای لاستیکی استاندارد شده، به لحاظ انعطاف‌پذیری زیاد در برابر فشار، ضمن حفظ ظاهر و عدم تغییر شکل حاصل از تغییرات جوی، کمترین آسیب دیدگی را در هنگام عبور به خودرو ها وارد مینمایند.

تفاوت سرعت گیر و سرعت کاه

سرعت‌گیرها با ارتفاع ۷ تا ۱۰ سانتیمتر و حداکثر طول ۳۰ سانتیمتر، جهت کنترل سرعت وسایل نقلیه در عرض مسیر و برای مکان‌هایی با حداکثر سرعت ۱۵ کیلومتر در ساعت از جمله پارکینگ‌ها، مراکز خرید و … مناسب می‌باشند، در حالیکه سرعت‌کاه‌ها‌ (به دلیل شیب ملایم‌تر و طول بیشتر که گاهاً سرعت‌گیر ملایم Gentle Bump نیز نامیده می‌شوند)، در مناطق مسکونی، شلوغ و پرتردد و برای سرعت‌های بالاتر (حداکثر تا ۳۰ کیلومتر در ساعت) استفاده می‌شوند. ارتفاع سرعت‌کاه‌ها‌ بین ۷ تا ۱۰ سانتیمتر و طول آن‌ها حداکثر 3.5 تا 4.5 متر بوده که در عرض مسیر نصب می‌گردند. طول سرعت‌کاه ممکن است به 6.7 متر نیز برسد، در چنین مواقعی به آن Speed Table نیز می‌گویند. بنابراین کاربرد نادرست سرعت‌گیر به جای سرعت‌کاه و بالعکس، جان سرنشینان خوردرو و همچینین عابرین پیاده را به خطر انداخته و باعث پایین آمدن ضریب ایمنی معابر شهری و جاده‌ها می‌شود.

تفاوت سرعت گیر و سرعت کاه
                                            تفاوت سرعت گیر و سرعت کاه

صرف نظر از روز یا شب، سرعت‌گیرها باید دید خوبی داشته باشد تا رانندگان بتوانند پیش از رسیدن به سرعت‌گیر، سرعت وسیله نقلیه خود را کاهش دهند. رنگ‌های بازتابنده موجود در بدنه سرعت‌گیرها با رفلکس نور بالا، باعث افزایش قابلیت دیده شدن، و آگاهی راننده از موانع گردیده، در نتیجه با کاهش سرعت وسایل نقلیه توسط رانندگان، از تصادفات و یا واژگونی خودروها جلوگیری می‌کنند.

خوانایی در تمام ساعات روز و شب
                                              خوانایی در تمام ساعات روز

انواع سرعت گیرها

سرعت‌گیرها بر اساس نوع مواد اولیه و ابعادشان انواع گوناگونی دارند. بر خلاف سرعت‌گیرهای پلاستیکی، بتنی، فلزی و یا آسفالتی که در هنگام عبور با سرعت بالا موجب صدمه زدن به وسایل نقلیه می‌شوند، سرعتگیرهای لاستیکی به لحاظ انعطاف‌پذیری بالایی که دارند، قادرند فشار مکانیکی زیادی را ضمن حفظ ظاهر تحمل نمایند، و با عدم تغییر شکل حاصل از تغییرات جوی، کمترین آسیب دیدگی را در هنگام عبور، به خودرو ها وارد می‌نمایند.

سرعت گیر پلاستیکی

سرعت گیر پلاستیکی
                                                   سرعت گیر پلاستیکی

سرعت گیر لاستیکی

سرعت گیر لاستیکی
                                                  سرعت گیر لاستیکی

سرعت گیر فلزی

سرعت گیر فلزی
                                                       سرعت گیر فلزی

سرعت گیر بتونی

سرعت گیر بتونی
                                                       سرعت گیر بتونی

مزایای سرعت گیر

 سرعتگیرهای لاستیکی در برابرنور خورشید، رطوبت و بنزین از مقاومت بیشتری نسبت به سایر متریال ها برخوردار هستند.

 سرعت گیرهای لاستیکی بسیار سبک‌تر از بتن، آسفالت، یا فلز هستند در نتیجه نصب و حمل و نقل و در صورت نیاز حذف کردن آنها به مراتب راحت تر می باشد.

کاربرد سرعت‌گیر

کاهش تصادفات

سرعت‌گیرها و یا سرعت‌کاه‌ها جهت کاهش سرعت وسایل نقلیه در کم‌ترین زمان ممکن، و در نتیجه کاهش تعداد تصادفات احتمالی، در معابر شهری و گاهاً برون شهری نصب می‌شوند.

کنترل ترافیک

سرعت‌گیرهای طراحی شده مطابق با استانداردهای لازم، می‌توانند باعث کاهش حجم ترافیک در معابر محلی و انتقال بخشی از حجم ترافیک به معابر رده بالاتر و شریانی شوند.

افزایش ایمنی

سرعت‌گیر و سرعت‌کاه با کنترل سرعت وسایل نقلیه در سطح معابر و تقاطعات موجب افزایش امنیت نسبی برای عابرین پیاده و به‌خصوص کودکان می‌شود.

موارد دیگر 

سرعت‌گیرها و یا سرعت‌کاه‌ها در مجاورت مدارس، مراکز آموزشی، بیمارستا‌ن‌ها، مراکز خرید، پارکینگ‌ها، محوطه های بازرسی و بسیاری موارد دیگر به کار می رود.

ویژگی‌های سرعت‌گیر

مقرون به صرفه 

سرعت‌گیرهای لاستیکی بسیار سبک‌تر از بتن، آسفالت و یا فلز هستند، در نتیجه جابه‌جایی، نصب، جایگزینی، تعمیر، نگهداری و حذف آن‌ها در صورت نیاز (به دلیل دارا بودن بخش‌بندی) به مراتب راحت‌تر از سایر متریال‌ها می‌باشد، بنابراین استفاده از این محصول، به لحاظ کاهش هزینه‌های گزاف نگهداری، تعمیر و یا تعویض بسیار مقرون به صرفه می‌باشد.

خوانایی

سرعت‌گیرهای لاستیکی یا پلاستیکی ساخته شده با کیفیت و دوام بالا، به واسطه نوارهای منعکس‌کننده نور و چشم گربه‌ای‌هایی تعبیه شده در طراحی‌شان، در تاریکی شب نیز قابل رؤیت می‌باشند.

دوام

سرعت‌گیرهای لاستیکی در برابر نور UV، رطوبت، روغن، دمای بالا و تغییرات جوی (کارایی بالا در محدوه دمای °40- تا °50+ ) از مقاومت بالایی برخوردارند.

سهولت

استفاده از سرعت‌گیر و سرعت‌کاه‌، یکی از آسا‌ن‌ترین راهکارهای موجود برای کنترل سرعت وسایل نقلیه بدون آسیب رساندن به تایر محسوب می‌شود. سرعت‌گیرها با ایجاد کمی برجستگی، موجب انحراف‌های عمودی شده و بدون اینکه راننده مجبور به توقف کامل شود، باعث کاهش سرعت خودرو می‌گردند.

نصب آسان 

 سرعت‌گیرهای متحرک از مواد پلاستیکی با دوام بسیار بالا ساخته می‌شوند، که تمام ویژگی‌های سرعت‌گیرهای ثابت را دارند، با این تفاوت که این نوع سرعت‌گیرها را می‌توان در عرض چند دقیقه از یک مکان به مکان دیگر منتقل کرد. سرعت‌گیرهای متحرک برای افزایش امنیت و کاهش سرعت ترافیک در ساعات مشخصی از شبانه روز (بلافاصله قبل و بعد از مدرسه) بسیار ایده‌آل هستند.

سازگاری با محیط زیست

سرعت‌گیرهای لاستیکی یا پلاستیکی که از مواد بازیافتی ساخته می‌شوند، با محیط زیست سازگار هستند.

نمونه های استفاده شده  از سرعت گیر در پروژه های شرکت بنای ماندگار

4.5/5 – (12 امتیاز)
4.5/5 - (12 امتیاز)
WhatsApp chat